Događaji

naši školji

Pomozimo Udruzi mladeži Preka da urede svoje prostorije

Pomozimo Udruzi mladeži Preka da urede svoje prostorije

Udruzi mladeži Preka, koja je potkraj prošle godine od Općine Preko u zgradi Federacije dobila na korištenje prostoriju za rad udruge, potrebna je pomoć za uređenje 25 četvornih metara prostora.

Kako ističu u udruzi, općina je pomogla s početnim materijalom, a iz članarina je dosad potrošeno oko 1500 kuna. Sve radove, čišćenje prostora, skidanje prvog sloja boje, gletanje zidova i zaštitu krova od prokišnjavanja, obavili su sami članovi udruge, a prenose Naši školji. 

U drugoj, završnoj fazi radova potrebno je obojati zidove, urediti elektroinstalacije, pod, vrata i prozore i za to je mladima nužna pomoć, ili u materijalu ili u novcu ili u obavljanju radova. Svaka je pomoć, napominju u udruzi, DOBRODOŠLA!

Kada sve bude gotovo, prostoriju će koristiti za druženje i organiziranje različitih događanja kojima je cilj unapređenje života mladih u Preku.

Udruga, koja je osnovana 2005. godine, trenutačno broji 30 aktivnih članova i ovo je prvi put da imaju svoj prostor. Sve informacije mogu se dobiti na FB profilu Udruge mladeži Preka

 

Reci što misliš!