Događaji

dižite se Zadrani!

Pomozimo Bojanu i njegovoj obitelji!

Pomozimo Bojanu i njegovoj obitelji!

Bojan Krajnc, 23 godišnjak čije je teška životna priča dirnula brojne Zadrane, osvojio je pehar za „naj fana“ Futsal Čarolije.

Ovog upornog i vrijednog mladića s previše tereta na krhkim leđima, organizatori nedavno završenog sportskog natjecanja u malom nogometu na zadarskim Mocirama prepoznali su kao najnavijača. Kako i ne bi, kada je Bojan redoviti gost pa i aktivni sudionik svih gradskih sportskih natjecanja u košarci i omiljenom mu nogometu.

Uz pehar, Bojan je osvojio i nagradu od 1200 kuna koju namjerava uložiti u obnovu potpuno derutne obiteljske kuće u mjestu Rtina kraj Ražanca!

O teškim životnim prilikama u kojima živi Bojan i njegova obitelj  već je pisao Zadarski list koji je pokrenuo humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za obnovu njihove kuće.

Do sada je prikupljeno nešto više od 4 tisuće kuna, nedovoljno da bi se u cijelosti zamijenio krov koji na mjestima potpuno „zijeva“ pa Bojan, njegova 15 godišnja sestra koja boluje od epilepsije, te teško bolesni majka i otac, inače slovenski državljanin i hrvatski branitelj, spavaju već više od mjesec dana pod otvorenim nebom! U obitelji samo je Bojan radno sposoban i povremenim, uglavnom ljetnim poslićima, jedva uspijeva donijeti koju kunu u obitelj koja živi od skromne socijalne pomoći!

Bojanu već godinama nesebično pomažu prijatelji iz srednje Pomorske škole te njegovi suigrači iz NK Zadra. Oni su po gradskim kafićima i javnim ustanovama postavili kutije za prikupljanje pomoći ovoj obitelji!

Bojanu i njegovoj obitelji možete pomoći i vi!!!

Zamolit ćemo i vas dragi čitatelji- naše prijatelje na fejsu i dakako sve vaše prijatelje na fejsu, pa i prijatelje vaših prijatelja na fejsu da sudjelujete; malom ali važnom donacijom!

Pametni telefon u vašim rukama sigurno ima opciju internet bankarstva. Skinite se s fejsa, prebacite se  do svog virtualnog i (sigurni smo) opustošenog računčića i učinite u Novoj godini prvu debelo važnu stvar od koje ćete se odmah osjećati bolje! Prebacite nešto novčića obitelji kojoj nedostaje snage i motiva da se sama izbori za dostojanstven život!

Samo jedan klik na pametnom telefonu i uplata na

IBAN: HR5224070003206698934

na ime Bojan Krajnc, Rtina 19; MOGU UČINITI ČUDO! I da… ako vas muči onaj nesretni „model“ kojeg vas traže prilikom uplate, taj bi bio HR 99!

Tko se još nije osuvremenio internet bankarstvom, sigurno ima dvije zdrave noge za skoknut do OTP BANKE kod koje će ispuniti iste podatke i učiniti isto dobro djelo! Swift za uplate iz inozemstva (a znate da od vas očekujemo najviše!) je OTPVHR2X…

Obojimo Bojanov život u vesele boje!


Reci što misliš!