Događaji

klub mladih

Uskoro kreće Uvodni tečaj ruskog jezik u KLOOZ-u

Uskoro kreće Uvodni tečaj ruskog jezik u KLOOZ-u
Google

Tečaj počinje u ponedjeljak, 22. siječnja, 2018. u 18 sati, u prostoru Kluba mladih KLOOZ, Andrije Medulića 2 (iznad Obale i Lučice), te će se održavati kroz pet tjedana, uvijek ponedjeljkom u istom terminu.

Вы говорите по русски?

Ukoliko je odgovor na pitanje ne, a želite da se za pet tjedana stanje promjeni, pridružite nam se na uvodnom tečaju ruskog jezika koji kreće idućeg ponedjeljka, 22. siječnja, 2018. u KLOOZ-u.

Uvodni tečaj ruskog jezika namijenjen je osobama koje nemaju nikakvog predznanja iz ruskog jezika, te se dosad nisu susreli ni koristili ruskom ćirilicom. 

Polaznici će na tečaju naučiti pisati i čitati rusku ćirilicu, razumjeti i koristiti jednostavan vokabular ruskog jezika koji se odnosi na neposrednu okolinu, predstaviti sebe i drugu osobu te postaviti nekoliko pitanja o njima.

Također, naučiti će i korisne, svakodnevne izraze na ruskom jeziku o prijevozu, vremenskim prilikama, kako naručiti jelo u restoranu...

Od polaznika se traži motivacija za učenjem, redovito pohađanje te izvršavanje domaćeg rada (paziti na ljubimce da ne pojedu bilježnicu, čuvati se otmice vanzemaljaca...).

Prijaviti se možete putem slijedećeg linka: https://goo.gl/C8j8We

S obzirom da je broj polaznika ograničen, prijave traju do petka, 19. siječnja, 2018. do 18 sati, a prednost pri odabiru imat će mlade osobe od 15 do 30 godina.

Svi odabrani polazanici će dobiti obavijest putem e-maila.

*aktivnost se provodi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.


Reci što misliš!