Događaji

vrijedna redakcija

Treći rođendan portala Naši školji: U prvom planu borba za otoke i otočane!

Treći rođendan portala Naši školji: U prvom planu borba za otoke i otočane!

Iza vrijednog uredništva portala "Naši školji" je tri godine, stotinu tekstova i fotografija...

Evo što pišu o svojem portalu:

''Tekst po tekst, fotografija po fotografija i stigosmo do trećeg rođendana portala Naši školji.

Na povijesni datum 15. siječnja, 2015. godine, kada slavimo obljetnicu međunarodnog priznanja RH, ali i blagdan Sv. Stošije, nebeske zaštitnice Zadarske nadbiskupije, pokrenuli smo prvi otočni portal Zadarske županije, kao logičan slijed tiskanog izdanja lista Općine Preko.

Od prvog dana, upravo nas je pozitivna reakcija čitatelja motivirala na kvalitetan rad, u kojem prevladavaju autorski tekstovi i autorske fotografije.

Portal Naši školji u ove se tri godine etablirao kao relevantan čimbenik na medijskoj sceni Zadarske županije, a naše vijesti nerijetko su prenosili vodeći nacionalni mediji. To nas posebno veseli jer smo prepoznati kao medij kojemu se vjeruje, medij koji piše vjerodostojne tekstove, tekstove bez ikakvog oblika senzacionalizma.

U prvom planu nam je borba za otoke i otočane, svojim brojnim tekstovima ukazivali smo na određene poteškoće s kojima se suočavamo, a nekima od naših tekstova uspjeli smo utjecati i na određene poteze na nacionalnoj razini, poput nedavnog odustajanja od povećanja cijena trajektnih karata.

Ipak, većina naših napisa su pozitivni, odnosno njima želimo pokazati da se na našim otocima događaju brojne kvalitetne stvari, za koje su zaslužni vrijedni pojedinci, kulturne i sportske udruge, turističke zajednice, ali i jedinice lokalne samouprave. Iz dana u dan, iz godine u godinu povećava se broj naših čitatelja.

Konstantno povećavamo broj tjednih čitanja, ali i našu vjernu publiku na Facebooku, kojih je sada gotovo 2500, što je zavidan broj s obzirom da je naša ciljana publika uglavnom vezana uz otoke zadarskog arhipelaga i Zadar.

Hvala vam na tome! Naši najčitaniji tekstovi u prošloj su godini imali su više od pet tisuća pregleda, što je dobra brojka i za renomirane regionalne portale. I dalje smo otvoreni za suradnju sa svima koji misle da mogu doprinijeti da zadarski otoci budu prezentirani na još bolji i kvalitetniji način.

Naša redakcija i dalje će se truditi sadržajem i kvalitetom opravdati vaše povjerenje. Nećemo se zadovoljiti prosječnošću, već nastojimo napredovati i uvoditi nove stvari, ali o tome ćete i dalje čitati na svojem omiljenom portalu.''
 


Reci što misliš!