Događaji

mladi avanturisti

Priče s putovanja u Gradskoj knjižnici Zadar: Upoznajte se s Couchsurfingom

Priče s putovanja u Gradskoj knjižnici Zadar: Upoznajte se s Couchsurfingom

Igor Tomić i Jakov Kusić dva su mlada Splićanina, 25-godišnji inženjeri građevine i avanturisti koji iza sebe imaju proputovanih 50-ak država na 5 kontinenata, uz malo para, puno komičnih situacija, pregršt volje i „suputništvo“ Couchsurfinga.

Saznajte kako je izgledalo spavanje u palači kraj jordanskog kralja ili kod sotonista u Ateni, partijanje sa američkim redateljima i manekenkama na Santoriniju, ručak kod Jamiea Olivera, plesanje Maora u Novom Zelandu ili pak trčanje ispred bikova u Pamploni.

Pričat će se i o tome kako su izbjegli krokodile i srednjoamerički zatvor, o posebitosti iranske gostoljubivosti i kakvog je okusa tequila u mjestu Tequila u Meksiku. 

Avanturisti neće zaboraviti spomenuti kakva je pak Kuba poslije uragana Irme, te kako su slučajno postali junaci prosvjeda seljaka i rudara u Gvatemali, penjali se na vulkane i lutali kišnim šumama i kakve niti vežu Hajduk sa Černobilom. 

Jakov i Igor ispričati će nam svoje priče s putovanja i upoznati nas s couchsurfing-om u petak, 26. siječnja, 2017. s početkom u 18 sati, u Gradskoj knjižnici Zadar (Multimedijalna dvorana). 

*aktivnost se provodi u sklopu projekta Info centar za mlade Zadar kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH


Reci što misliš!