Događaji

Skandal u BIH:

Domar iz škole bio u vezi sa 16-godišnjom učenicom, zauzvrat joj nabavljao testove

Domar iz škole bio u vezi sa 16-godišnjom učenicom, zauzvrat joj nabavljao testove
Srednja škola Donji Miholjac

Pedesetjednogodišnji Josip Đ., domar u Centru srednjih škola "Ivo Andrić" u Prnjavoru, suspendiran je poslije suočavanja s teškim optužbama, da se pod krovom te obrazovne ustanove, navodno, upustio u seksualnu avanturu sa 16-godišnjom učenicom te škole, pišu Večernje novosti.

Da skandal bude veći, kako pišu Večernje novosti, dosadašnja istraga pokazala je da je domar učenici drugog razreda srednje škole nabavljao testove jer je inače zadužen za kopiranje pa im je imao pristup.

Mirela Milijaš, ravnateljica škole, kazala je kako su zaprepašteni ovim saznanjima.

"Nakon što ga je saslušala policija, suočeni s njegovom izjavom i drugim saznanjima, odmah smo suspendirali našeg radnika. On nije želio pričati na temu je li  imao intimne odnose sa maloljetnom učenicom, tvrdeći da mu je sve to, navodno, montirano. Međutim, priznanje da je, kako je rekao, učenici dao samo jedan kontrolni test, bilo je dovoljno za njegovu hitnu suspenziju", kaže ravnateljica.

Cijeli slučaj policiji je prijavio sad već bivši dečko učenice Ivan Šlapak.

"Upoznali smo se prije četiri mjeseca, nakon što mi se javila putem Facebooka, u vrijeme mog rada u Švedskoj. Želio sam joj pomoći pošto mi se, kao dijete rastavljenih roditelja, žalila na teške životne uvjete. Dao sam joj novac da bi mogla putovati do škole, kupio telefon. Međutim, upravo putem tog telefona i Facebooka saznao sam da je, osim još veza, istovremeno održavala i intimnu vezu sa domarom Josipom. Priznala mi je da je s njim imala i intimne odnose, a on joj je, zauzvrat, davao kontrolne testove. Putem viber grupe oni su bili dostupni i mnogim drugim učenicima", priča Ivan.

"Osim škole i njenih roditelja, sa teško kompromitirajućim porukama i golišavim fotografijama koje su učenica i domar Josip razmjenjivali pod pseudonimom "Stari Jo", upoznao sam i policiju. Duboko sam uvjeren da ona nije jedina žrtva bludnog domara, i želim da se više to nikome ne ponovi", priča Ivan, prenosi Index.hr


Reci što misliš!