Događaji

pripreme završene

Sve je spremno za 25. obljetnicu VRO "Maslenica"!

U Zadru su danas provedene završne pripreme za obilježavanje 25. obljetnice VRO Maslenica.

Zapovjednik provedbenog stožera obilježavanja 25. obljetnice VRO Maslenica general-bojnik Mladen Fuzul rekao je kako je sve spremno za obilježavanje ove važne obljetnice za Oružane snage i Republiku Hrvatsku.

„Pozivam žitelje Grada Zadra i Zadarske županije na iznimno atraktivan i bogat program koji smo pripremili na zadarskoj rivi kao i na ostala događanja kako bi se svi zajedno prisjetili Maslenice koju s ponosom slavimo i ističemo kao početak pobjedničkog hoda hrvatske vojske i redarstvenih snaga u obrani i oslobađanju hrvatske domovine“, istaknuo je general Fuzul odavši puno poštovanje i zahvalu svim sudionicima VRO "Maslenica".
 
Podsjetimo, program počinje sutra, 20. siječnja 2018. izložbom naoružanja i opreme Oružanih snaga RH i MUP-a, a sredstva koja će biti izložena na zadarskoj rivi mogu se razgledavati u vremenu od 9 do 16 sati.

Izložba ostaje otvorena sve do ponedjeljka 22. siječnja.

U podne je predviđen ceremonijal razvijanja 26-metarske zastave RH sa zvonika katedrale Svete Stošije, nakon čega će uslijediti letački program akrobatske grupe "Krila Oluje" iznad Rive.


Reci što misliš!