Događaji

točno u podne

Sa zadarskog zvonika spustit će se 25 metara duga zastava, nastupaju "Krila Oluje"

Sa zadarskog zvonika spustit će se 25 metara duga zastava, nastupaju
Bojan Bogdanić

Povodom obilježavanje 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Maslenica '93 u Zadru, u subotu, 20. siječnja u 12 sati održat će se ceremonija postavljanja 25 metara duge zastave Republike Hrvatske koja će se spustiti sa zvonika katedrale Sv. Stošije.

Također, akro grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane „Krila Oluje“ tim povodom izvest će prigodni letački program, s početkom u 12 sati.

Od 9 sati na rivi će biti postavljen taktičko-tehnički  zbor opreme i naoružanja OSRH na kojem će svi posjetitelji uz ostalo imati prilike vidjeti razna borbena vozila, višecjevni bacač raketa, simulator letenja, razno naoružanje, Kiowa vojni helikopter, brod HRM-a, naoružanje i opremu MUP-a ( specijalne i interventne policije, prometne policije itd..) te ostalo. 

U 9,30 u sportskoj dvorani na Višnjiku održava se i Memorijalni turnir u sjedećoj odbojci u kojem sudjeluju ekipe sastavkjene od branitelja, braniteljskih udruga, postrojbi HV, MUP-a i gostujuće ekipe iz Bosne i Hercegovine. Turnir će otvoriti župan Božidar Longin. 


Reci što misliš!