Događaji

28. travnja

Vrhunska zabava uz TBF na "Zrmanja Adventures Festivalu"

Vrhunska zabava uz TBF na
Igor Kralj/PIXSELL

Već smo pisali kako je manifestaciju "Zrmanja Adventures Festival" prepoznala i WWF Adria- svjetska nevladina organizacija za zaštitu prirode te će ovogodišnji festival ujedno biti dijelom višegodišnje nacionalne kampanje „Naše rijeke, naše blago!” s ciljem zaštite hrvatskih rijeka od štetnih projekata izgradnje neodrživih hidroelektrana.

Namjera je organizatora da festival uz uživanje u netaknutoj prirodi pruži sudionicima dobru zabavu, a to osigurava koncert megapopularne spliske grupe TBF.

Nastupit će u subotu, 28. travnja, nakon dodjele medalja pobjednicima Traila Tri rijeke, u centru Obrovca, na nogometnom igralištu uz samu rijeku Zrmanju. Vjerujemo da će ovo i za one koji su u njihovoj glazbi uživali više puta, biti jedinstven doživljaj.

Novost je i mogućnost da sudionici, uz prijavu na bilo koju disciplinu, borave u za tu priliku organiziranom kampu (sa sanitarnim čvorom), bez dodatnih troškova, u centru Obrovca.

Zrmanja Adventures Festival održat će se od 27. do 29. travnja, s porukom Zaštitimo Zrmanju i njene pritoke!

Ova turističko-sportska manifestacija teži promociji posebnog oblika sportskog, seoskog i izletničkoj turizma, a posebice predstavljanju južnih padina Velebita, rijeke Zrmanje i Krupe s pritokama, te bukovačkog krša i prepoznavanja njegovog velikog potencijala.

Festival će 2018. godine u tri dana kroz izvedbu StandUpPaddle štafete, Trail-a Tri rijeke i Rafting regate pokazati svu ljepotu ovog prostora.

Reci što misliš!