Događaji

#ponos

Gradonačelnik Dukić primio predstavnike udruge navijača "Tornado"

Gradonačelnik Dukić primio predstavnike udruge navijača
Grad Zadar

Primanje je organizirano povodom dodijeljenog im godišnjeg priznanja za hrabrost i humanost, „Ponos Hrvatske“, koju je za svoj humanitarni rad dobila udruga Tornado.

Gradonačelnika Grada Zadra, Branko Dukić, sa suradnicima, pročelnicima za financije Ivanom Mijolovićem i pročelnikom Ureda gradonačelnika, Nevenom Klarinom te savjetnikom za branitelje, Tihomirom Bakarićem, primio je predstavnike navijačke udruge „Tornado“ Zadar.

Primanje je organizirano povodom dodijeljenog im godišnjeg priznanja za hrabrost i humanost, „Ponos Hrvatske“, koju je za svoj humanitarni rad dobila udruga Tornado.

Velik je broj humanitarnih akcija koje su organizirali. Humanitarna akcija za Anđelu Piplović, mladu Zadranku oboljelu od Rettovog sindroma, rijetke genske bolesti, jedna je u nizu.

Prije Božića tradicionalno skupljaju pomoć za obitelj iz Zadarske županije kojoj je pomoć najviše potrebna.

Sudjelovali  su  u gašenju požara u Podstrani, a tijekom poplava u Zadru volontirali su i pomagali ljudima u ispumpavanjima vode iz kuća i iznošenju namještaja.

Gradonačelnik Dukić podržao ih je u njihovom humanitarnom radu. Pozvao ih je da i dalje nastave tim putem i da, kao i do sada, uvijek budu snažna potpora svome klubu.

Ponos Hrvatske utemeljen je 2005. godine.


Reci što misliš!