Događaji

humanost bez granica

"Srce zadarsko" i na Facebooku!

Svaka humanitarna akcija koja nas je podigla na noge na društvenim mrežama nerijetko je ponijela i oznaku "Srce zadarsko". Plemenito zadarsko srce od sada možete pronaći i na Facebooku.

Grupu su pokrenule Marjana Ikić i Natali Milin. Vrlo brzo proširena je na čak 1300 članova.

Grupa je osmišljena za pomoć siromašnima, bolesnima, pomognimo koliko možemo, bez predrasuda, poruka je ove grupe koja iz dana u dan broji sve više članova.

Grupa je zatvorenog tipa pa za ulazak trebate odobrenje administratora.

A da je pomoć uvijek potrebna, dokazuju i priče koje su ovih dana neprestano u medijskom prostoru, poput one obitelji Krajnc iz Rtine i Dragaš iz Briševa. 

Upravo da bi zajedništvom pokazali snagu, Zadrani su se uključili u ovu grupu koja će pomoći organizaciji potrebitih akcija.

U grupi se može i ponuditi konkretna pomoć, pa tako ima nekoliko ponuda dječje odjeće i sl. potrepština, ali i ponuda za posao - jedna gospođa tražila je vozača kombija. 

''Sljedeći tjedan počinjemo sa akcijom za Bojana i njegovu obitelj, njima je potrebna hrana i novac da bi sanirali krov zbog velike vlage u kući. Imati ćemo na dva dana kutiju ispred nekih od trgovačkih centara, javite se za dežurstvo, može pola sata, sat, koliko god možete, bit će nam drago'', poručuje Milin.


Reci što misliš!