Događaji

privremena regulacija prometa

Otvara se Liburnska obala, zatvara se dio uz Jazine

Otvara se Liburnska obala, zatvara se dio uz Jazine

Zbog obnove državne ceste DC 407, zatvara se dio prometa od uvale Jazine do gradskog mosta (Obala kralja Tomislava) i to od križanja s ulicom Bartula Kašića do mosta, ali će se za sav promet otvoriti Liburnska obala.

Na snazi će biti privremena regulacija prometa.

Ulica Bartula Kašića postat će dvosmjerna, te će se prometovati ulicama Krešimira Ćosića, Šime Vitasovića, Narodnog lista i Bedemima zadarskih pobuna.

Radovi započinju u ponedjeljak, 12. ožujka i prema najavama trajat će do subote, 14. travnja.

Ulicom Bartula Kašića, umjesto jednosmjernog, bit će uspostavljen dvosmjerni promet i neće biti moguće parkiranje vozila. Također, parkiranje neće biti moguće i na prometnici u Ulici Krešimira Ćosića, a bit će organiziran i novi smjer kretanja autobusa Liburnije. Autobusi će prometovati Obalom kralja Tomislava, Ulicom Bartula Kašića, Ulicom Krešimira Ćosića i Ulicom kralja Dmitra Zvonimira s autobusnim stajalištem u Foši.

Ulaz na Poluotok bit će omogućen preko Bedema zadarskih pobuna uz ograničenja za dostavna vozila i kamione, a izlaz kroz Kopnena vrata u Foši. Također, iz smjera zapada, prometovanje će biti omogućeno Liburnskom obalom do gradskog mosta i natrag. Od ponedjeljka, ponovno se uvodi naplata parkiranja na parkiralištu Zaraušek (Liburnska  obala). 

Svi vozači mole se za strpljenje i poštovanje znakova privremene regulacije prometa.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti  

 Izdvojeno