Događaji

aktivna treća dob

Udruga umirovljenika Lišane planira brojne aktivnosti za svoje članove

Udruga umirovljenika Lišane planira brojne aktivnosti za svoje članove
Marko Ledenko - Mane

U zgradi Općine, Udruga umirovljenika Lišane održala je redovnu godišnju skupštinu. Na ovom događaju okupilo se svih pedeset članova.

Podneseno je i većinom glasova prisutnih prihvaćeno Izvješće o radu za 2017. godinu, Financijsko izvješće za 2017. godinu, Prijedlog plana rada za 2018. godinu, Prijedlog Financijskog plana za 2018. godinu, te izvješće Nadzornog odbora o zakonitosti rada udruge.

Kao  posebni gosti godišnjoj skupštini bili su nazočni Milivoj Dujela, predsjednik Udruge umirovljenika Zadarske  županijske, Marin Nimac predsjednik Udruge umirovljenika Grada Zadra i Ivica Musić načelnik Općine Lišane. Iz programa brige za umirovljenike može se vidjeti da će se Udruga  zalagati za održavanje raznih aktivnosti za svoje korisnike.

Već postojećim aktivnostima poput rekreacije i grupe za kulturu, dodana je nova pjevačka grupa.

''Velika mi je želja da se naši članova uključe u razne sekcije ovisno o svojim sklonostima i da uz druženje zaboravimo na svakodnevne brige.

Tijekom godine održavat ćemo tematske večeri a planiramo zanimljive izlete diljem  Hrvatske. Planiramo organizirati  tradicionalnu "Noć  Lišana" u Zagrebu, gdje bi se na jednom mjestu okupili svi Lišanci koji žive u Zagrebu i Lišanima.

Zahvaljujem se od srca načelniku Općine Lišane Ivici Musiću koji nam je besplatno ustupio u zgradi Općine prostoriju za našu Udrugu umirovljenika.

Zahvaljujući našim članovima koji su donirali fotelje,televizor,šank za piće,hladnjak  i šahovske ploče. Naša prostorija je uređena i ugodna za druženje'', rekao je Joso Nimac, predsjednik Udruge umirovljeniika Lišana.

Predsjednik Udruge umirovljenika Lišane, Joso Nimac uručio je bivšim načelnicima Općine Lišane Ivanu Nimcu, Željku Mijiću i legendarnom kuharu Ivi Nimcu prigodne poklone, čuvene bukare kao znak zahvalnosti što su bili veliki donatori za opremanje nove prostorije Umirovljenika koja se nalazi u sklopu općinske zgrade.

 


Reci što misliš!