Događaji

glumica

Nadbiskup otkrio detalje s krštenja Meghan Markle

Nadbiskup otkrio detalje s krštenja Meghan Markle
© Guliver Image/WENN.com

Iz dana u dan u javnost stižu novi detalji o skorašnjem vjenčanju princa Harryja i američke glumice, a najnovije informacije s medijima je podijelio nadbiskup Canterburyja, Justin Welby, koji je krstio Meghan Markle, te će voditi i obred vjenčanja budućih supružnika.

Javni istup imao je i nadbiskup Canterburyja, Justin Welby, koji je u televizijskom intervjuu progovorio o obredu krštenja Meghan Markle, koji je vodio, ali i otkrio detalje skorašnjeg vjenčanja glumice i princa Harryja, čiju će ceremoniju također voditi.

Nadbiskup Canterburyja ujedno će i vjenčati par, stoga ne čudi da je novinarka postavila i nekoliko pitanja oko vjenčanja.

"'Bilo je zaista posebno. Lijepo, iskreno i dirljivo. Bila je zaista privilegija biti dio toga', rekao je za ITV News nadbiskup, koji je na privatnoj ceremoniji prošlog tjedna, u kraljevskoj kapelici St. James's Palace u Londonu krstio Megha Markle. Taj dio morala je 'odraditi' kako bi se 19. svibnja mogla udati za princa Harryja".

"Za razliku od svih dosadašnjih vjenčanja, oboga puta moram paziti da mi ne ispadne prstenje', našalio se i u istom tonu nastavio: "I ne smijem zaboraviti posložiti zavjete, kao što sam to napravio na vjenčanju vlastitog djeteta", piše tportal.

 

 


Reci što misliš!