Događaji

subota, 24. ožujka od 10 do 12

Obilježavanje Dana narcisa ove godine pod motom Zdravlje- svjetlo života

Obilježavanje Dana narcisa ove godine pod motom Zdravlje- svjetlo života
Bojan Bogdanić

Udruga Europa Donna Zadar poziva na tradicionalno obilježavanje Dana narcisa pod motom Zdravlje- svjetlo života koje će se održati u subotu, 24. ožujka 2018. na Narodnom trgu od 10 do 12 sati.

Tom prigodom simbolično volonterke Udruge Europa Donna darivat će cvijet narcisa - simbol izdržljivosti, svjetla i proljeća.

Volonterke će prikupljati dobrovoljne priloge građana, koje su svake godine za drugu namjenu.

Prošle godine su se prikupljala sredstva za opremanje novog Onkološkog odjela u Poliklinici zadarske bolnice. Ove godine prikupljena sredstva namijenjena su za aparat za zračenje onkoloških bolesnika u Općoj bolnici Zadar.

Svake godine u ovoj javnozdravstvenoj akciji sudjeluje sve više sudionika: Zavod za javno zdravstvo Zadar, zadarska Liga protiv raka, udruge žena otoka Ugljana, Pašmana, Vira i gradova Biograda, Benkovca i Nina.

- Pridružite nam se, sudjelujte i dajte svoj doprinos za bolje liječenje svih potrebitih. Rano otkriven rak je izlječiv, a ako ga treba liječiti, učinimo to zajedno na najbolji mogući način, poručuje predsjednica Europe Donne Zadar dr. Tatjana Vuklić-Baturić.

Dobrovoljne priloge možete uplatiti na žiro račun IBAN: HR3824070001100443902 s naznakom: Dan narcisa 2018.


Reci što misliš!