Događaji

četvrtak, 22. ožujka

Spektakl uz live koncert Severine, odlični popusti i nove trgovine u većem i boljem centru Supernova

Spektakl uz live koncert Severine, odlični popusti i nove trgovine u većem i boljem centru Supernova
Bojan Bogdanić

Omiljena shopping destinacija, Supernova centar Zadar, od 22. ožujka postaje još veća i bolja. Pridružite se izvrsnoj atmosferi koja će zavladati centrom, 22. ožujka, već od 9 sati ujutro i potrajati sve do 25. ožujka.

Dani pred vama donose brojne shopping popuste u više od 140 vrhunskih trgovina poznatih svjetskih i domaćih brendova, veliki food corner, novu dječju igraonicu i bogat cjelodnevni program.

Spektakl proslave povodom proširenja Supernova centra Zadar je live koncert Severine, 22. ožujka, u 20 sati.

Ako ste se pitali kuda ovoga četvrtka odgovor je u Supernova centar Zadar! Već od jutarnjih sati, očekuje vas cjelodnevni zabavni program uz vesele maskote, šareni svijet balona, popularne društvene igre, besplatne kokice, fritule i najveće popuste u gradu!

Zabavite se, kupujte i sudjelujte u nagradnoj igri za automobil Volkswagen T-roc, a navečer uživajte u vrućoj atmosferi live koncerta jedne i neponovljive Severine.

U magazinu Gloria očekuju vas super kuponi koji donose popuste do čak 50%. Kuponi se mogu iskoristiti samo i isključivo u Supernova centru Zadar od 22. do 28. ožujka.

U petak, 23. ožujka, s početkom od 16 sati, najmlađe očekuju najljepše bajke svijeta. Povedite svoje mališane i uživajte u bajkovitim predstavama poput Crvenkapice, brojnih princeza i drugih zanimljivih likova. Tu su još kreativne radionice, nagradni natječaji i slatki pokloni.

Ova subota, 24. ožujka, je dan rezerviran za sve dame koje žele sebi priuštiti besplatne tretmane ljepote prema uzoru na svijet pravog filmskog glamura. Za najmlađe tu su i vesele predstave, radionice, animacije i šareni facepainting. Dobitnicu ili dobitnika Facebook nagradnog natječaja Pokaži svoj zvjezdani stil, Supernova će odjenuti od glave do pete uz shopping vrijedan 1.000 kuna.

Nedjelja, 25. ožujka, je dan posvećen svim istinskim ljubiteljima virtualnog svijeta igara. Dođite i ušetajte u virtualnu stvarnost nekih od najpoznatijih sportskih natjecanja te uživajte u cjelodnevnom programu i najnovijim gaming opremama.

Više informacija o popustima koji Vas očekuju u Supernova centru Zadar kao i cijelom programu događanja pronađite na web ili na Facebook stranici.


Reci što misliš!