Događaji

otvorenje Olive Garden Restorana

Peta sezona rada Olive Island Marine u Sutomišćici

Peta sezona rada Olive Island Marine u Sutomišćici
Dino Stanin/PIXSELL

S prvim danom proljeća, 21. ožujka, počet će peta sezona rada u Olive Island Marini u Sutomišćici!

Iako je marina za goste sa stalnim vezom otvorena cijele godine, sezonski rad počinje otvaranjem Olive Garden Restorana. A on će prve goste primiti prvoga dana najljepšega godišnjeg doba.

Kako ističe Toni Antišin, direktor sutomiške marine, ono po čemu su i marina i Olive Garden Restoran prepoznati i prihvaćeni, i kod domaćih, otočnih gostiju i kod nautičara koji dolaze s raznih strana svijeta, jest kontinuirana kvaliteta.

- Naši gosti točno znaju što će kod nas dobiti: vrhunsku hranu, profesionalnu uslugu, izniman ambijent i optimalnu cijenu. Naša filozofija na prvo mjesto stavlja kvalitetu, uvijek koristimo samo svježe namirnice, vrhunska hrvatska i strana vina i zato nam se stari gosti vraćaju, a novi žele otkriti zbog čega smo na dobrome glasu, dodaje Antišin.

U petu sezonu Olive Island Marina ulazi i s novim priznanjima kojima su i struka i publika potvrdile visoku kvalitetu usluge. Nakon triput zaredom osvojene nagrade za najbolju malu marinu na Jadranu, prošle godine u listopadu Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora Olive Island Marini dodijelili su "posebno priznanje za iznimnu kvalitetu", a dva mjeseca prije toga, u Nautičkoj patroli Jutarnjeg lista, prema ocjeni gostiju, osvojila je treće mjesto u konkurenciji 32 marine od Umaga do Dubrovnika, prenose Naši Školji.


Reci što misliš!