Događaji

Preuređena prodavaonica dm-a u Zadru otvara svoja vrata

Proslavite otvorenje dm-a u centru Supernova uz popuste, poklone i nagrade

Proslavite otvorenje dm-a u centru Supernova uz popuste, poklone i nagrade

U četvrtak, 22. ožujka dm će obilježiti otvorenje još ljepše i modernije prodavaonice u SC Supernova, na adresi Ulica Akcije Maslenica 1 u Zadru.

U četvrtak, 22. ožujka dm će obilježiti otvorenje još ljepše i modernije prodavaonice u SC Supernova, na adresi Ulica Akcije Maslenica 1 u Zadru. Na dan otvorenja kupci će moći ostvariti popust od 15 % na ukupnu kupovinu iznad 200 kuna, uživati u brojnim pogodnostima te okušati sreću u nagradnim igrama. Otvorenje zadarskog dm-a bit će posebno osviješteno jer je dm svim kupcima do 25. ožujka osigurao popust od 15 % na kupovinu organskih dmBio proizvoda.

Svi koji na dan otvorenja ostvare kupovinu u iznosu od 100 i više kuna imat će priliku zavrtjeti kolo sreće koje svakom sudioniku jamči nagradu, a oni čiji će računi biti iznad 250 kuna na poklon će dobiti i atraktivan ručnik.

Sve kupce koji preuređenu prodavaonicu dm-a posjete do kraja ožujka, očekuju posebni popusti i akcije. U akciji “1+1 gratis” svi koji kupe Ariel kapsule za pranje rublja, Ornel omekšivač za rublje, Dove gel za tuširanje, L'Oréal Paris šampon ili regenerator za kosu, Bvlgari Omnia Amethyst ili Crystalline miris (25 ml), Lola baby vlažne maramice, Somat anti-grease gel za strojno pranje posuđa ili druge istaknute proizvode, drugi proizvod dobivaju besplatno.

U OTC kutku bezreceptnih medicinskih proizvoda moći ćete izmjeriti svoj vitaminsko-mineralni status i ostvariti 20 % popusta na kupovinu proizvoda Bioderma, L'Erbolario, eco kid, Uriage, Vitality...

Detaljnije informacije o pogodnostima te raspored popusta koji vas čekaju u OTC kutku od 22. do 24. ožujka, potražite u letku na dm-drogeriemarkt.hr.

Vidimo se u dm-u!


Reci što misliš!