Događaji

za obitelj krajnc

"Zaželi ljubav": Unatoč svim problemima, prikupljena 21 tisuća kuna!

Bojan Bogdanić

Agencija Galea, Caffe bar Cult i Društvo Propela Zadar u ime organizacije manifestacije "Zaželi ljubav" održane u subotu na Forumu, zadovoljni su odazivom građana i rezultatima humanitarne akcije!

''Ovogodišnja manifestacija Zaželi ljubav pokazala koliko je to zahtjevan projekt. Nepredvidljivost vremenskih prilika uvelike oteževa realizaciju i unatoč svom iskustvu i predanosti u organizaciji, bilo je vrlo teško ovaj projekt uspješno privesti kraju.

Iako se prošla subota činila idealnom, lagana bura koja je počela puhati pola sata prije puštanja lampiona, omela je i otežala da se lampioni bez poteškoća napune toplim zrakom i polete.

No unatoč svim problemima prikupljeno je 21.150 kuna te smo zbog toga zahvalni svima onima koji su došli i doprinjeli da pomognemo drugima.

Kako to nisu očekivana sredstva, dogovoreno je da se prikupljeni iznos u cjelosti donira obitelji Krajnc iz Rtine obzirom da se oni nalaze u najtežoj socijalnoj situaciji.

Ovim putem zahvajujemo svim medijima, udruzi Kornatsko srce koja je donirala lampione, gradu Zadru i TZ grada na podršci te tvrtkama Nasadi i Čistoća Zadar.

Unatoč svim neprilikama, sigurni smo da će se manifestacija nastaviti održavati, uz vjeru u bolje vremenske prilike'', poručuju organizatori.

 


Reci što misliš!