Događaji

instalacije, sadnice, gastro program

"Cvijet Zadra" ove godine u znaku biciklističke utrke Tour of Croatia

Dino Stanin/PIXSELL

Četvrta Vrtna izložba cvijeća Cvijet Zadra će se održati od 19. do 22. travnja 2018. i bit će posvećena velikoj biciklističkoj utrci koja prolazi kroz Zadar, Tour of Croatia. Na velikom mulu na zadarskoj rivi bit će instalacija s cvijećem okićenim biciklima i natpisom "Flower of Zadar - Zadar loves tour"

Tvrtka Nasadi d.o.o. i ove godine organizira Vrtnu izložbu cvijeća Cvijet Zadra, koja će ponovo okupiti sve hortikulturne znalce, ljubitelje cvijeća i vrtne umjetnosti na Obali kralja Petra Krešimira IV. 

Četvrta Vrtna izložba cvijeća Cvijet Zadra će se održati od 19. do 22. travnja 2018. i bit će posvećena velikoj biciklističkoj utrci koja prolazi kroz Zadar, Tour of Croatia.

Na velikom mulu na zadarskoj rivi bit će instalacija s cvijećem okićenim biciklima i natpisom "Flower of Zadar - Zadar loves tour", najavio je danas na konferenciji za medije direktor tvrtke Nasadi, Lenko Ugrinić.

Uz svečano otvorenje s domaćim specijalitetima i cvjetnim menijem, očekuje nas bogata paleta sadnica - njih preko 2 tisuće. Ove godine, najavljuje Ugrinić, zasadit će se oko 50 000 sadnica, a prvi put bit će uvedeno i njihovo osvjetljenje.

Ovu prekrasnu sliku našeg grada u svijet će poslati i snimka iz helikoptera u sklopu prijenosa spomenute utrke.

Očekuje nas i niz radionica i predstava za djecu, kao i predavanja iz struke u Kneževoj palači.

Sama manifestacija je natjecateljskog karaktera, a najboljima će bti dodjeljena priznanja u Muzeju antičkog stakla. 


Reci što misliš!