Događaji

za ljubitelje dizajna

Sv. Filip i Jakov: Seminar na temu "Vjenčanja-detalji" u aranžmanu vodećega britanskog cvjetnog dizajnera

Sv. Filip i Jakov: Seminar na temu

U četvrtak 26. travnja 2018. godine od 9:30 do 17:00 sati u hotelu "Villa Donat" u Sv.Filip i Jakovu uoči 18. Festivala cvijeća Zadarske županije održat će se seminar na temu „Vjenčanja-detalji“ Neila Whittakera.

Seminar na temu „Vjenčanja- detalji“ će se održati u četvrtak 26.travnja u trajanju od 9:30 – 13:00 i od 14:00-17:00 u hotelu Villa Donat u Sv.Filip i Jakovu.

Prijavljeni cvjećari i ljubitelji cvjetnog dizajna koji žele  naučiti nešto novo će biti na tom seminaru na kojem  će gost iz Velike Britanije  sudionike savjetovati i naučiti najnovijim savjetima,  trikovima i trendovima u cvjetnom dizajnu.

Neil Whittaker je dizajner koji je  osvajao mnoge nagrade i priznanja po cijelom svijetu, a na posljednjem INTERFLORA WORLD CUP-u u Berlinu 2015 ostvario je svoj najveći uspjeh – drugo mjesto na svijetu na Interflora World Cup koji  se održava svake 4 godine i najprestižnije je natjecanje cvjetnih dizajnera.

Pripreme za seminar u suradnji s Udrugom za promociju cvijeća i cvjetnog dizajna 3-5-8 započele su već danas u hotelu Villa Donat.

Rezultat rada na seminaru bit će prezentiran posjetiteljima 18.Festivala cvijeća od 27. do 29. travnja u Sv.Filip i Jakovu.


Reci što misliš!