Događaji

biciklizam, regata, trail

Subota u znaku "Zadar Outdoor Festivala"

Subota u znaku

Utrka naziva „Zadar MTB Cross Country Race“ starta u Petrčanima s početkom u 10:30 sati, a okončat će se oko podne s ciljem na virskoj rivi.

Više od tisuću natjecatelja u brdskom biciklizmu, cestovnom trčanju, trailu, plivanju, jedrenju i vožnji kajakom sudjelovat će ovog vikenda na drugom izdanju „Zadar Outdoor“ festivala

Kao i uvijek u svim sličnim prigodama organizacije sportskih ili događaja rekreacije na Viru, nakon utrke slijedi okrjepa i dobra zabava.

U subotu 12. svibnja od 10:30 starta i jedinstvena „Zadarska regata“ te „Olive Island Trail“ na otoku Ugljanu. 

Dio subotnjih aktivnosti odvijat će se i u samom Zadru gdje će se u uvali Jazine održati utrka „Stand Up Paddle“. Kako je riječ o novoj i relativno nepoznatoj aktivnosti, za sve zainteresirane organizirati će se radionica kako bi prije utrke stekli osnovne vještine, a u večernjim satima na „Uskoku“ će se odvijati večernja zabava. U nedjelju 13. svibnja plivat će se maraton, održati atraktivna utrka kajaka i drugi dio jedriličarske regate kao jedinog dvodnevnog događaja. Festival još nudi brojne radionice, sajam lokalnih i regionalnih autohtonih proizvoda na Forumu te predstavljanje knjige Hrvoja Rupčića „Himalajski dnevnik“.


Reci što misliš!