Događaji

studentska akcija

Kapetanski park nakratko će oživjeti zahvaljujući SEF Festivalu

Kapetanski park nakratko će oživjeti zahvaljujući SEF Festivalu

Otvorenje festivala zakazano je za petak, 1. lipnja , u Studentskom klubu Božo Lerotić. Dnevni program se sastoji od predavanja stručnjaka koji će podijeliti svoja znanja, predmete istraživanja s publikom.

SEF se organizira s ciljem upoznavanja studenata s etnografskim filmom, tj. posebnim oblikom etnografskog istraživanja ostvarenog i prezentiranog kroz upotrebu vizualnih medija, a organiziraju ga studenti etnologije i  antropologije Sveučilišta u Zadru, u suradnji s udrugom ANTROPOP. 

Kako organizatori napominju riječ je o festivalu koji daje priliku studentima da predstave svoja istraživanja i promišljanja u/o vizualnom mediju. 

Večernji dio programa se sastoji od projekcija filmova u parku Kapetanski. Nekada je Kapetanski imao ulogu ljetnog kina, ali je već nekih desetak godina park prazan prostor lišen sadržaja. Svake godine organizatorima pristiže sve više filmova, iz svih krajeva svijeta. Naravno, gledat ćemo samo dio pristiglih filmova, a o nekima ćemo imati priliku čuti i od samih autora. 

Više informacija: www.antropop.wix.com/seffestival  ili  facebook stranica.


Reci što misliš!

 Izdvojeno