Događaji

druženje uoči ljetnih praznika

Otvorena izložba učeničkih radova Osnovne škole Biograd

Otvorena izložba učeničkih radova Osnovne škole Biograd
J. Farkaš

Na koncu svake školske godine zbrajaju se rezultati ali i čini pregled brojnih školskih izvannastavnih aktivnosti, te ih nastojimo zasluženo prezentirati široj javnosti.

Kazao je to otvarajući likovnu izložbu učeničkih radova ravnatelj biogradske OŠ profesor Jordanko Miloš.

Riječ je o izložbi likovnih radova dvije skupine učenika od prvog do četvrtog razreda, koje djeluju u sklopu izvanastavnih aktivnosti, a vode ih učiteljice Ines Bogdanić i Dijana Milovac, te skupini "filmaša" koje vodi Maja Pilipović. 

- Ovom prigodom zahvaljujemo Zavičajnom muzeju i ravnatelju Draženu Samardžiću, koji nam uvijek izlazi u susret i ustupa prostor kao što je to ovom prilikom, kazao je ravnatelj Miloš.

- Imamo dvije skupine djece od prvog do četvrtog razreda, njih oko 50-ak, koja se znaju i žele likovno izraziti, kazale su nam voditeljice likovne skupine Ines i Dijana.

Uz izložene radove svoje umijeće pokazali su i polaznici filmske skupine koja djeluje pri školi već nekoliko godina, kazala nam je voditeljica Maja Pilipović.

Djeca su sama od ideje do tehničke i kompjutorske obrade pripremili animaciju, a za crtani film koji su prikazali nisu bili baš adekvatni uvjeti, no ima još puno ideja, mašte i volje da se pripreme i drugi filmski uradci, koji će uslijediti u što uopće ne sumnjamo.

Ova prigodno druženje učenika, učitelja i dakako roditelja, glazbom su uveličali polaznici glazbene škole Biograd i to na gitari Lovre Buča i Luka Macuka, dok je na klaviru zasvirala Dora Deur.

Uz prigodnu zakusku grickalice i sokove ovo je druženje na otvorenom prostoru u muzeju bilo još jedno lijepo druženje prije ljetnih praznika biogradskih osnovaca i djelatnika škole


Reci što misliš!