Događaji

obavijest

Javni uvid u virski vodovodni i kanalizacijski projekt u Zadarskoj županiji

Javni uvid u virski vodovodni i kanalizacijski projekt u Zadarskoj županiji

Svi koji žele vidjeti projekt virskog općinskog komunalnog poduzeća "Vodovod Vir", koji je u postupku izdavanja lokacijske dozvole, mogu to napraviti u utorak, 26. lipnja u 9 sati.

U Zadarskoj županiji, Upravnom odjelu za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i komunalne poslove, 26. lipnja u 9 sati održat će se uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, odvodnja otpadnih voda i vodoopskrba otoka Vira.

Svi Virani koji žele vidjeti projekt virskog općinskog komunalnog poduzeća "Vodovod Vir" koji je u postupku izdavanja lokacijske dozvole, mogu to učiniti u navedeno vrijeme i datum na adresi Zadarske županije, Upravnog odjela za prostorno uređenje, zaštitu okoliša i komunalne poslove – Brne Krnautića 13/I, 23000 Zadar.   

Lokacijska dozvola uvjet je za pripremu i izradu dokumentacije prijave virske vodovodne i kanalizacijske mreže za EU fondove, a tim će projektom biti obuhvaćena sljedeća naselja:

1. NASELJE BRDONJA, LUČICA, ŽITNA I SOLDATICA

Trasa predmetnog  zahvata obuhvaća sljedeća naselja: Brdonja, Rosulje, Slatina, Marina, Lučica, Bobovik, Žitna, Straža, Soldatica i Virić.

2. NASELJE CENTAR

Trasa predmetnog  zahvata obuhvaća sljedeća naselja: Laz, Sapavac i Sridnje Kućice.

3. NASELJE BISKUPLJAČA I VELIKA SLATINA

Trasa predmetnog  zahvata obuhvaća sljedeća naselja: Lozice, Biskupljača, Radnjača, Smratine i Velika Slatina.

 


Reci što misliš!