Događaji

ured za državnu obnovu i stambeno zbrinjavanje

Osigurana sredstva za Obrovac i Benkovac

Osigurana sredstva za Obrovac i Benkovac
Mapio.net

U petak, 29. lipnja u Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje održat će se Svečanost potpisivanja i uručenja Ugovora o dodjeli financijskih sredstva u okviru Programa usmjeravanja i rasporeda sredstva za poticanje održivog povratka na području posebne državne skrbi

Riječ je o financijskoj potpori jedinicama lokalne samouprave u 2018. godini, a na temelju provedenog Javnog poziva za nominiranje projekata.

Ovom prilikom, svečano će se potpisati i uručiti Ugovori o dodjeli financijskih sredstava sa slijedećim jedinicama lokalne samouprave, gradovi; Novska, Skradin, Obrovac, Benkovac, Grubišno Polje i Slunj te općine; Velika Pisanica, Markušica, Gračac, Gvozd, Drenovci, Stara Gradiška, Kneževi Vinogradi, Ernestinovo, Barilović, Voćin, Okučani, Ružić, Promina, Sirač, Čačinci, Lasinja, Šodolovci, Erdut i Ervenik.

Ukupna vrijednost 25 Ugovora o dodjeli financijskih sredstava iznosi pet milijuna kuna.

 

Na svečanosti obilježavanja potpisivanja i uručenja Ugovora o dodjeli financijskih poticaja prisustvovat će gradonačelnici i načelnici navedenih jedinica lokalne samouprave te domaćin svečanosti g. Nikola Mažar, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.


Reci što misliš!