Događaji

putopis

U Pagu snimljen serijal "Sail-ho! Croatia"

U Pagu snimljen serijal

U Pagu je boravila snimateljska ekipa dokumentarnog serijala “Sail-ho! Croatia!” koji je ove godine započeo sa snimanjem četvrte sezone hrvatskog putopisa

Na području grada Paga u suradnji s TZ-om Grada Paga snimili su Stalni postav izložbe solarstva, Galeriju paške čipke, Benediktinski samostan sv. Margarite, postav samostanskih zbirki paške čipke, Solanu Pag te niz atraktivnih lokacija u staroj gradskoj jezgri. 

Kako navodi turistički portal hrturizam.hr, “Sail-ho” u vlasništvu je kuće Nautical Channel koja je nastala 2011. godine, a njihov televizijski program emitira se na više stotina platformi i satelita i dostupan je za 150 milijuna gledatelja. Nautical Channel bavi se temama jedriličarskih i nautičkih sportova. Serijal pomaže u pozicioniranju Hrvatske među lidere u nautičkom turizmu. 

Serijalom Nautical Channelu u Hrvatsku se privlače gosti veće platežne moći tijekom cijele godine, doprinosi se produžetku turističke sezone i privlačenju stranih investitora. Novi serijal emitirat će se na jesen. 


Reci što misliš!