Događaji

odlične vijesti

U ponedjeljak potpisivanje ugovora za dodjelu sredstava Centru za mlade u Zadru

U ponedjeljak potpisivanje ugovora za dodjelu sredstava Centru za mlade u Zadru

Svečano potpisivanje 16 ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava će se održati u ponedjeljak 16. srpnja 2018. godine s početkom u 12 sati, u Slunju, najavila je ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac. Među 16 ugovora onaj je i koji će pokrenuti projekt Centra za mlade u Zadru!

Ugovor će potpisati pročelnik Grada Zadra Šime Erlić.

Riječ je ukupno 33 milijuna kuna koje je Grad dužan potrošiti u roku od 26 mjeseci, a rok počinje teći od dana potpisivanja ugovora.

Podsjećamo, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., dodijelilo je Gradu Zadru bespovratna sredstva u iznosu od 33 milijuna i 150 tisuća kuna za financiranje projekta Centar za mlade – Rekonstrukcija Centra za mlade i izrada novog urbanisitčkog rješenja prostora bivše vojarne u Ulici Stjepana Radića u Zadru.

U prizemlju Centra bit će prostori za udruge, mlade i izvedbene djelatnosti i velika multimedijalna dvorana dok su na katu predviđeni uredski prostori za udruge. Tisuću metara četvornih bit će namijenjeno Gradskoj knjižnici koja će s Centrom biti povezana tzv. hladnim prolazom.


Reci što misliš!