Događaji

davno rasprodane karte

Hrvatski navijači izvisili za finale; to je u ovome trenutku za većinu nemoguća misija

Hrvatski navijači izvisili za finale; to je u ovome trenutku za većinu nemoguća misija
Igor Kralj/Pixsell

Hrvatski nogometni savez je obavijestio javnost kako neće biti javne prodaje ulaznica za finale FIFA Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske.

Podsjećamo, ulaznice za hrvatski sektor za finale Svjetskog prvenstva prodane su do 31. siječnja ove godine dok je bio otvoren kanal prodaje putem Fife za sve hrvatske navijače.

"Zahvaljujemo svim navijačima koji su tada vjerovali u plasman Hrvatske u finale te danas imaju ulaznicu za spektakularni okršaj protiv Francuske", rekli su u HNS-u.

Naš savez je zatražio od Fife dodatni kontingent ulaznica za finale, želja je ispunjena, ali količina je 'premala', prenosi tportal

Jedostavno je bilo nemoguće namiriti sve zainteresirane. Tako će oni hrvatski navijači koji nemaju ulaznicu morati pronaći neku drugi način da dođu do vrijednog papirića. Iako su Hrvati po tome pitanju jako snalažljivi u ovome trenutku doći do ulaznice nekim drugim kanalima zvuči kao nemoguća misija.

"Hvala svim navijačima na sjajnoj podršci tijekom Svjetskog prvenstva do sada, a ne sumnjamo da će najbolja atmosfera biti na finalnoj utakmici protiv Francuske", poručili su iz HNS-a.


Reci što misliš!