Događaji

#ponoszadra

Četvorici zadarskih mušketira dodijeliti titule počasnih građana Grada Zadra i Zadarske županije!

Četvorici zadarskih mušketira dodijeliti titule počasnih građana Grada Zadra i Zadarske županije!
Igor Kralj/PIXSELL

U 17 sati na prekrasnom moskovskom stadionu Lužnjiki pred 78 tisuća gledatelja i milijardama pred TV ekranima započet će veliko finale Svjetskog prvenstva između dvije trenutačno najbolje svjetske reprezentacije: Hrvatske i Francuske.

Hrvatska s nestrpljenjem očekuje početak utakmice, a još više njezin kraj, u kojem bi u najljepšem mogućem scenariju, kapetan Vatrenih, i trenutačno najbolji igrač na svijetu, Zadranin Luka Modrić, ponosno visoko podigao trofej "Zlatne Božice" namijenjen prvaku svijeta.

No, neovisno kakav konačni rezultat bio večeras, naši su Vatreni već dosad ostvarili povijesni doseg, donijeli toliko veselja, sreće i ponosa svom narodu, pa tako i nama Zadranima, da uz veličanstveni doček koji sprema u ponedjeljak na Trgu Bana Josipa Jelačića u Zagrebu, te onog još luđeg koji slijedi, najvjerojatnije u srijedu u Zadru, četvorica zadarskih Vatrenih, kapetan Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljako i Dominik Livaković, zaslužuju sva najveća priznanja institucija Grada Zadra i Zadarske županije.

Stoga, redakcija i uprava portala eZadar.hr kao grupa građana, upućuje prijedlog da se naša četiri mušketira proglase počasnim građanima Grada i Zadra, te Zadarske županije.


Reci što misliš!