Događaji

Nogomet, SP 2018. Rusija

Genijalna priča: Amerikanka 15 dana produžila boravak u Zadru kako bi pratila Vatrene do kraja

Genijalna priča: Amerikanka 15 dana produžila boravak u Zadru kako bi pratila Vatrene do kraja
Aleksandar Gospić

O oduševljenosti svijeta našim Vatrenima svjedoče brojni svjetski mediji, a isto tako i društvene mreže. No iskustvo s jednom gošćom koje je doživio naš poznati zadarski fotograf Aleksandar Gospić ostavilo nas je bez daha.

Aleksandar je za RTL-ov portal Vijesti.hr ispričao genijalnu priču o gošći koja mu je stigla iz Kalifornije u Zadar. Inače meksičkog podrijetla, došla je u Hrvatsku kako bi osjetila prvenstvo iz prve ruke.  

Priča tu tek počinje. Naime, Corlei Prieto došla je na utakmicu s Danskom koja se igrala 1. srpnja i trebala ostati samo par dana. No, nakon toga je, kako smo pobjeđivali, produživala ostanak do svake sljedeće utakmice pa je tako ostala i do finala koje igrano u nedjelju, 15. srpnja. 

"Jutros sam je odvezao na aerodrom te je odletila natrag kući u Kaliforniju! Žena je očarana doživljenim kod nas! Nevjerojatno", razdragano je ispričao Aleksandar za Vijesti.hr.

"Radi odgađanja odlaska morala je i promijeniti originalnu aviokartu, a kako je sezona, mjesta nema, pa je da bi se vratila doma morala iskombinirati četiri leta! Danas leti Zadar-Zagreb, Zagreb-Frankfurt, Frankfurt-Island, Island-Kalifornija", nadodaje Aleksandar.

Inače, Corlei Prieto, naša strastvena navijačica, trenutno radi u vladi Kalifornije, a živi u Santa Barbari. Da je žrtvovala i posljednju sekundu zbog Vatrenih dokazuje činjenica da je se već sutra očekuje na radnom mjestu.

Daleki put i dugi ostanak samo zbog Vatrenih - od srca joj hvala


Reci što misliš!