Događaji

33 milijuna kuna iz eu fondova!

Ministrica Žalac u Rastokama potpisala ugovor za zadarski Centar za mlade

Ministrica Žalac u Rastokama potpisala ugovor za zadarski Centar za mlade

U ponedjeljak 16. srpnja 2018. godine, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac potpisala je zajedno s korisnicima, 16 ugovora o dodjeli bespovratnih EU sredstava za projekte ukupne vrijednosti 230 milijuna kuna od čega je 187 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz EU fondova (81%).

Ugovori su potpisani u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“, a sredstva su namijenjena za projekte iz područja zaštite okoliša, razvoja e-usluga te projekte iz programa Integriranih teritorijalnih ulaganja Gradova Zadra i Rijeke.

Ministrica Žalac ovu je prigodu iskoristila kako bi čestitala našoj nogometnoj reprezentaciji na vrhunskom rezultatu na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji te pozvala sve okupljene da se zajedno upute na doček  Vatrenih u Zagreb. Osim toga, ministrica je istaknula zadovoljstvo što se ugovori potpisuju upravo u Rastokama te naglasila kako je potpisivanje istih rezultat predanog rada i partnerskog odnosa svih korisnika kao i institucija uključenih u Sustav upravljanja i kontrole EU fondovima.

Centar za mlade i novo urbanističko rješenje prostora ukupne je vrijednosti 39.870.743,71 kuna, od čega su EU sredstva u iznosu od 33.150.000 kuna.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti