Događaji

doček za heroje

Apel organizatora: Večeras se suzdržite od uporabe pirotehničkih sredstava

Apel organizatora: Večeras se suzdržite od uporabe pirotehničkih sredstava
Petar Glebov/PIXSELL

Večeras se na Forumu sprema ludi doček za četvoricu Zadrana koji su sa hrvatskom nogometnom reprezentacijom osvojili srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu, a organizator dočeka šalje apel svima koji će sudjelovati

Upozoravamo kako nije dozvoljeno snimanje dronovima na čitavom području odvijanja događaja radi angažmana zračnih snaga Hrvatske vojske te je zbog navedenog letačkog programa izričito zabranjeno korištenje bilo kakvih raketa i pirotehničkih sredstava. Povodom održavanja svečanog programa od 18 sati nadalje bit će uspostavljena posebna regulacija prometa, a vrijedit će ovisno o prilikama na terenu sukladno odluci policijskih djelatnika PU Zadarske.

U programu dočeka sudjelovat će svi koji se nađu na navedenoj ruti oko cijelog Poluotoka i na Forumu, pa je preporuka da dođu odjeveni u dresove Hrvatske i s hrvatskim zastavama.

Poseban poziv upućujemo svima koji žele sudjelovati u morskom defileu sa svojim plovilima, da do 20 sati budu u akvatoriju između lukobrana (đige) i kupališta Marex, vodeći računa o uvjetima plovidbe i neposredne blizine lučkog područja.


Reci što misliš!