Događaji

povjerenje!

Subašić u sigurnim rukama voljene Antonije: Nije niti trepnuo kada je ona sjela na mjesto kopilota

Subašić u sigurnim rukama voljene Antonije: Nije niti trepnuo kada je ona sjela na mjesto kopilota
PIXSELL

'Zadarsko dite', golman Danijel Subašić u rodni je Zadar krenuo avionom, gdje se na mjestu kopilota zatekla njegova Antonia, s kojom je u vezi već 16 godina

Koliko vjeruje svojoj voljenoj Antoniji Bozzi, s kojom je u vezi već 16 godina, golman hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić potvrdio je još jednom, i to 'pred očima javnosti', odnosno pratitelja na društvenima mrežama, kada je na Instagram Storyju objavio jednu zgodu, piše tportal.

Naime, nakon nezaboravnog dočeka srebrnih Vatrenih na glavnom zagrebačkom Trgu, a potom i zajedničke večere s boljim polovicama, Subašić je krenuo put voljenog Zadra.

Kako bi ovoga puta čim prije stigao napokon kući, naš je proslavljeni golman krenuo avionom, a na mjesto kopilota sjela je upravo Antonia.Fotografije voljene djevojke Subašić je odmah objavio na svom InstagramStoryju, uz zabavne komentare.

Čini se kako se Antonia Bozza poprilično dobra snašla na novoj poziciji, jer je par sretno sletio u rodni Zadar, gdje se očekuje još jedan nezaboravan doček za 'zadarsku dicu': Danijela Subašića, Šimu Vrsaljka, Dominika Livakovića kao i Luku Modrića.


Reci što misliš!