Događaji

stanje u prometu, izvješće hak-a

Između Svetog Roka i Maslenice samo osobna vozila

Između Svetog Roka i Maslenice samo osobna vozila
Hrvoje Jelavić/ PIXSELL

Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca i Zatona Obrovačkog, izvijestio je u ponedjeljak kasno poslijepodne Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog jake bure, na Jadranskoj magistrali između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za: autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostom (I. i II. skupina vozila).

U priobalju puše bura, povremeno sa olujnim udarima, posebice podno Velebita. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u Lici i Gorskom kotaru i istočnoj Slavoniji. Mogući su odroni. Promet je pojačan u priobalju, posebice duž Jadranske magistrale te pojedinim graničnim prijelazima.

HAK upozorava na izvanredne situacije na autocestama: predmet na kolniku na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Ivanić Grad i Križ u smjeru Bregane; vozilo u kvaru na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Varaždin i Ludbreg u smjeru Goričana.


Reci što misliš!