Događaji

o izboru novog prvog čovjeka

NHR Zadar: Novi direktor TZ grada Zadra ne smije se birati po stranačkoj pripadnosti

NHR Zadar: Novi direktor TZ grada Zadra ne smije se birati po stranačkoj pripadnosti
Boris Kačan

U povodu ostavke Ante Radosa, direktora TZ grada Zadra i izbora novog direktora koje će uslijediti u vremenu pred nama, priopćenjem koje prenosimo u cijelosti se oglasio Ante Katalanić Tajnik GO NHR Zadar.

Naš turizam je definitivno na prekretnici izborom novog direktora TZ Zadar. Smatramo da osoba koja će obnašati ovu dužnost mora biti stručnjak, kompaktan i debelo u srži branše koja pokreće naš grad.

O problemima u našem turizmu i ostavci direktora u srcu sezone, kao i greškama koje su napravljene nećemo pričati, neka ostane iza nas, ako sada imamo šansu graditi novu priču s nekim tko može pokrenuti ono što zaslužuje najdestinacija, naš Zadar. Za nas ugostitelje ova osoba se ne smije birati po stranačkoj pripadnosti jer je ovo jako bitna funkcija za sve žitelje i ugostitelje našega grada.

Moramo izabrati najboljega a definitivno imamo mladih školovanih ljudi s vizijama i idejama. (Mi kao Zadar a ne Mi kao stranka).

Ovo je za naš grad i turizam doslovno biti ili ne biti. Potencijal nam je debelo iznad gradova i mjesta koje nas uredno sustižu, bez omalovažavanja nelogično je da nas jedan Šibenik prestiže polako ali sigurno. Ovo je mišljenje gradskoga odbora NHR-a ali i mene samoga kao zadarskoga ugostitelja i mojih kolega.


Reci što misliš!