Događaji

ružna strana turizma

Sin vlasnika Apartmana Identity: Imali smo neugodna iskustva s homoseksualcima

U jeku turističke sezone Hrvatskom ali i šire odjeknuo je skandal u kojem je Fabiano Vallim iz Brazila želio sa suprugom rezervirati smještaj u Zadru preko portala Booking.com no iznajmljivač ga je odbio jer mu je zasmetalo što je riječ o gay paru.

Vlasnikov sin rekao je za Jutarnji list da su imali “imali negativna iskustva s homoseksualcima iz Slovenije, koji su u hotelu orgijali i ostavili velik nered, nakon čega su odlučili da neće više primati homoseksualce”.

Na pitanje novinara bi li odbijali primati heteroseksualce da su isto orgijali i napravili nered, nije decidirano odgovorio već je poručio novinarima da ga ne maltretiraju "jer mu traje siesta".  

S obzirom da je gost iz Brazila sve objavio na Twitteru te se priča proširila puno dalje od Hrvatske, sin vlasnika rekao je da ga to ne zanima: 

"Ovi što pišu po Twitteru samo potvrđuju da sam ja u pravu!"

Fabiano Vallim je pak objavio svoj odgovor homofobnim iznajmljivačima: 

Dragi Tomislave Gospić, iznenadio me vaš nepristojan odgovor na moju rezervaciju. Homofobno ponašanje poput vašega trebalo bi biti zabranjeno u čitavom svijetu. Ali, i dalje vjerujem u dobre ljude. Vi niste jedan od njih. Siguran sam kako ćete razumjeti da ću zadržati svoju rezervaciju do 30. kolovoza jer to je moj dogovor sa servisom Booking.com. Nadam se da će vas oni nekako kazniti.

Oduvijek slušam vrlo lijepe stvari o Hrvatskoj ali, naravno, vi ne biste bili dio toga. Jesam li u pravu? Bog vas blagoslovio.”


Reci što misliš!