Događaji

192

Zabilježen poveći broj krađa - na meti novac, nakit, bicikli, mobiteli...

Zabilježen poveći broj krađa - na meti novac, nakit, bicikli, mobiteli...
Duško Jaramaz/ PIXSELL

Na zadarskom je području evidentirano 13 slučajeva krađe i teške krađe, javljaju iz PU Zadarske

Jučer tijekom noći, u Pagu, nepoznati je počinitelj provalio u kafić u vlasništvu 35-godišnjaka te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Kaštelu Žegarskom, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 66-godišnjakinje  te otuđio nakit vrijedan  nekoliko tisuća kuna.  Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Biogradu, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 47-godišnje državljanke Italije te otuđio mobitel i navigaciju vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, na Silbi, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 60-godišnjakinje te otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U nedjelju poslijepodne, u Ulici Karma u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl u vlasništvu 39-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna.  Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U nedjelju u večernjim satima, u kafiću u Ulici Špire Brusine u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 19-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U nedjelju poslijepodne, u Rodaljicama, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 55-godišnjakinje otuđio mobitel i novac vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, u prodavaonici u Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 56-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 

U noći s nedjelje na ponedjeljak, na Viru, nepoznati je počinitelj iz jet skija u vlasništvu 34-godišnjaka otuđio pogonski motor vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, u prodavaonici u Širokoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio novčanik u vlasništvu 28-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 

Jučer prijepodne, u prodavaonici u Ulici 4. Gardijske brigade HV u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 36-godišnjakinje, vrijedan nekoliko tisuća kuna.  Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 

Jučer prijepodne, u Ulici majstora Radovana u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 49-godišnje državljanke Njemačke, vrijedan nekoliko tisuća kuna.  Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 

Jučer u večernjim satima, u Biogradu, nepoznati je počinitelj iz kuće u vlasništvu 74-godišnjakinje otuđio nakit  vrijedan više desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. 


Reci što misliš!