Događaji

500 kuna po učeniku

Općina Gračac raspisala Javni poziv za ostvarivanje prava na sufinanciranje udžbenika

Općina Gračac raspisala Javni poziv za ostvarivanje prava na sufinanciranje udžbenika
Ivica Galovic/PIXSELL

Općina Gračac će na temelju Socijalnog programa Općine Gračac za 2018. godinu sufinancirati nabavu troškova školskog pribora i opreme za sve redovne učenike osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj u školskoj godini 2018/2019. koji imaju prebivalište na području Općine Gračac, u iznosu od 500,00 kuna po učeniku jednokratno

Roditelj ili staratelj učenika, odnosno punoljetni učenik osobno podnosi Zahtjev, predajom u pisarnicu Općine Gračac radnim danom od 8,00 do 14,00 sati ili poštom na adresu: OPĆINA GRAČAC, Park sv. Jurja 1, 23 440 Gračac. Ukoliko zahtjev podnosi roditelj ili staratelj za više djece- učenika, može ispuniti zahtjev na jednom obrascu, ali je uz isti obvezan priložiti odgovarajuću dokumentaciju za svakog učenika za kojega traži sufinanciranje.

Obrazac zahtjeva može se preuzeti osobno u pisarnici Općine Gračac ili na službenoj internetskoj stranici Općine Gračac.

Zahtjevi za ostvarivanje prava na naknadu za nabavu školskog pribora i opreme mogu se podnositi najkasnije do 31.10.2018. godine.

Zahtjevu je potrebno priložiti:

- Dokaz o prebivalištu učenika na području Općine Gračac (uvjerenje od prebivalištu ili preslik osobne iskaznice),

- Dokaz o srodstvu podnositelja i učenika (odnosno statusu staratelja) ukoliko zahtjev podnosi roditelj/staratelj- preslik rodnog lista učenika ili dokumenta o statusu staratelja)

- Potvrdu o upisu u osnovnoškolsku odnosno srednjoškolsku ustanovu,

- Preslik tekućeg ili žiro računa podnositelja s IBAN brojem.


Reci što misliš!