Događaji

puno projekta

Glazbeni studio Libreto nije mirovao niti tijekom vrućih ljetnih mjeseci

Glazbeni studio Libreto nije mirovao niti tijekom vrućih ljetnih mjeseci

Zajedno s Dječjim plesnim zborom LIBRETIĆI ostvarili su veoma zapažen nastup na Prokurativama početkom srpnja, a predstavili su se autorskom skladbom "Jedno ljeto za nas" (Ivana Begović/Ivana Begović/Renato Babić/Ivan Grancarić) te pobrali velike simpatije i komplimente i publike i svojih glazbenih kolega iz svih dijelova Lijepe naše.

Nedavno su uvršteni i u najslušanije Glazbene hitove (4) Dječje televizije s pjesmom Zadarska bajka, a prethodno je ta čast pripala skladbi Prva ljubav to je

Također, još se nalaze na Top listi Dječje tv sa skladbama Moj tata voli rock and roll te Pjesma cvijeća, koja se emitira neprestano, čak i tijekom ljetnih mjeseci.

Nadalje, sa svojim su solisticama, Anteom Jakešević; Hanom Grubić, Katarinom Mikulec, Natali Kraljić i Enom Nimčević sudjelovali na čak tri glazbena festivala u izuzetno profesionalnoj i sjajno odrađenoj organizaciji gospodina Zdenka Sarađena, a natjecatelji su dolazili iz raznih dijelova Hrvatske, u velikom dobnom rasponu.  

Ukupno su ostvarili čak 15 odličnih nastupa, uz to osvojili i 4 vrijedne nagrade:

Pobijedili su na osmom po redu Vir festu 2018. (pobjedu je odnijela Hana Grubić s izvedbom pjesme WALKIN' ON SUNSHINE), dok je Katarina Mikulec, inače i članica popularnih LIBRETIĆA, odnijela Nagradu za najbolji scenski nastup.

Na već tradicionalnom, 22. po redu Festivalu vokalnih talenata u Stankovcima Grand prix, odnosno prvu nagradu stručnog ocjenjivačkog suda odnijela je Libretica Katarina Mikulec (ŽELJO MOJA), dok je Nagradu za najbolji scenski nastup dobila također članica DZ LIBRETIĆI - Mirjana Govorčin. 

Festival u Mandrama na otoku Pagu bio je nenatjecateljskog, revijalnog karaktera.

"Izuzetno smo zadovoljni svim postignutim rezultatima do sada, od srpnja do gotovo preko polovice kolovoza. Duboko vjerujemo u to da se svaki iskreni trud, rad i vjera u tu predivnu dječicu i mladost isplate, a naši do sada postignuti rezultati govore dovoljno sami za sebe. Uvijek im nastojimo pružiti najbolje od sebe i od onoga što je ostvarivo, u pedagoškom, tehničkom i iskustvenom smislu. 

"Osobno uvijek volim reći da najbolje tek dolazi i da se veoma veselim povratku stalnih članova u svoje"pjevačke redove", kao i nekim novim talentiranim licima koje uglavnom scautiramo putem pažljivog preslušavanja raznih festivala, priredbi i sl., kao i javno otvorenih audicija"

"Stoga, za svega koji dan, ako se želite pridružiti našim zvjezdicama - pratite nas u medijima i nemojte propustiti svoju priliku i mjesto u našem čarobnom LIBRETO STUDIJU, budući da samo što nismo otvorili nova upisna mjesta (prijave od 22.8.), a primamo dječicu od najmanje dobi pa sve do studentskih klupa".

"Naš mail jest uvijek otvoren za sve Vaše upite i prijave, a on glasi libreto111@gmail.com".

"Jedva vas sve čekamo upoznati!" zaključuje uvijek vedra i nasmijana Ivana, jedna od umjetničkih voditeljica Studija. 

 
 

Reci što misliš!