Događaji

dobrodošli, prvašići!

Jagoda Galić, ravnateljica OŠ Šime Budinića: Ovo je veliki dan, bez brige - u sigurnim ste rukama!

Jagoda Galić, ravnateljica OŠ Šime Budinića: Ovo je veliki dan, bez brige - u sigurnim ste rukama!
Iva Pejković

VIDEO: U dvorištu OŠ Šime Budinića uzbuđenje na vrhuncu. Oko 70 prvašića danas je stiglo sa svojim roditeljima na svoj prvi dan u učionici u kojoj će boraviti sljedeće četiri godine. A stigao je i gradonačelnik sa suradnicima kako bi ih ohrabrio i čestitao im na velikom danu u njihovim životima.

"Prvo školsko zvono, prvi dan, prvi razred, uzbuđenje je naraslo, ne znate bi li se smijali, plakali, pobjegli. Sve ja to znam, i ja sam bila učiteljica i znam da nije lako ni vama ni vašim roditeljima. Ali nema straha, bez brige, u sigurnim ste rukama. Imate hrabre i divne učiteljice, mi smo svi tu za vas'', poručila je nova ravnateljica OŠ Šime Budinić, Jagoda Galić, koja je na tom mjestu naslijedila Ivana Čulara.

Uz gradonačelnika Branka Dukića koji je uputio posebnu pozdravnu riječ, bio je tu i pročelnik gradskog odjela za školstvo Joso Nekić, te zamjenica gradonačelnika Jagoda Surać.

Uslijedila je priredba za dobrodošlicu, a onda je svaka učiteljica povela svoj razred u učionicu gdje ih čeka puno smijeha, učenja i nezaboravnih dana!


Reci što misliš!