Događaji

šc višnjik je spreman

Počinje Davis Cup vikend u Zadru!

Svi već željno čekamo susret polufinala Svjetske skupine Davis Cupa između Hrvatske i SAD-a, koji je na rasporedu od 14. do 16. rujna.

Zadar potvrđuje izvrsnu organizaciju prošlogodišnjeg polufinala Davis Cupa protiv Francuske, koji se odigrao u gotovo istom terminu od 16. do 18. rujna 2016.

Za razliku od susreta s Francuzima, ovaj susret će se održati na otvorenom, točnije na zemljanoj podlozi uz sportski centar Višnjik.

Na tribinama montažnog stadiona bit će tri različita sektora, a cijena ulaznica ovisit će o poziciji. Tako će komplet karata za sva tri dana (pojedinačni mečevi u petak i nedjelju, te parovi u subotu) iznositi 300 kuna za prvu, 250 kuna za drugu te 150 kuna za treću kategoriju.

Ulaznice će biti moguće kupiti i pojedinačno za svaki od tri dana, i to po sljedećoj cijeni: petak i nedjelja za 120, 100, odnosno 70 kuna, te subota za 100, 80, odnosno 50 kuna, također ovisno o kategoriji mjesta.

U sportskom centru Višnjik bit će nešto više od 8.000 mjesta, uključujući predsjedničku ložu, VIP tribinu i mjesta za novinare.

Prvi meč je na rasporedu u petak u u 11 sati, a igraju ga Borna Ćorić i Steve Johnson. Nakon toga slijedi drugi pojedinačni meč između Marina Čilića i Francesa Tiafoea. U subotu je na rasporedu ogled parova (Mate Pavić i Ivan Dodig  protiv američkog para Mike Bryan i Ryan Harrison), a zadnjeg dana, u nedjelju ponovo pojedinačni susreti Čilić- Johnson i Čorić- Tiafoe.

Ulaznice u prodaji

U Sportskom centru Višnjik biti će otvorena blagajna za prodaju ulaznica, po sljedećem rasporedu:

petak od 9 nadalje,

subota od 11 nadalje,

nedjelja od 9 nadalje!


Reci što misliš!