Događaji

alpe adria jet ski

Do nedjelje na virskoj plaži Jadro finalne utrke najatraktivnijeg europskog natjecanja jet pilota

Do nedjelje na virskoj plaži Jadro finalne utrke najatraktivnijeg europskog natjecanja jet pilota

Nova sezona „Alpe Adria Jet Ski Toura“ ponovno svoju veliku završnicu ima na otoku Viru: sve do nedjelje 16. rujna najbolji europski jet piloti borit će se za medalje i trofeje, a sudeći prema trenutnom stanju i poretku u disciplinama, čeka nas dosad najneizvjesnija završnica.

Bit će to već četvrto uzastopno gostovanje morskog oktanskog cirkusa na otoku koji se pokazao najboljim izborom za finalna nadmetanja, a ambijent plažnog amfiteatra na Jadru daleko najljepšom i za gledatelje najprivlačnijom pozornicom.

Već nakon prvog izdanja „Alpe Adria“ 2015. godine iz organizacije jet ski natjecanja poručili su kako je riječ o „sjajnoj, perfektnoj plaži za utrke“ te da je virsko finale sezone „dodatna dimenzija Alpe Adria Toura“.

A nedjelja je dan konačnog raspleta sezone s utrkama od 11 sati.

Najviše sreće na svim dosadašnjim utrkama „Alpe Adria Jet Ski Toura“ od hrvatskih natjecatelja imao je Karlo Brezni koji je u Novice Stock klasi osvojio zlato 2015., kao i srebro u Ski PRO-AM Stock klasi. Broncu je uzeo u Stock Lites klasi. Slovenac s hrvatskim oktanima Tomaž Kete vozio je 2015. kao hrvatski pilot pa je njegov trijumf u Limited klasi također veliki uspjeh, a srebro mu je pripalo u klasi GP.


Reci što misliš!