Događaji

stanje u prometu, izvješće hak-a

I dalje za sve skupina vozila zatvorena A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje

I dalje za sve skupina vozila zatvorena A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje
Hrvoje Jelavić/ PIXSELL

Za sve kategorije vozila zbog olujne bure zatvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje. Obilazak za osobna vozila je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina, a za ostale skupine vozila cestama Benkovac-Kistanje-Knin-Gračac ili Split-Knin-Gračac.

Na naplati Posedarje u smjeru Zagreba kolona je oko 2 km. Savjetujemo vozačima da za izlazak s autoceste A1 u smjeru unutrašnjosti koriste izlaze Zadar 2 ili Benkovac.
Zatvorena je državna cesta DC54 Maslenica- Zaton Obrovački te Paški most.

Samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice (obilazak za ostale skupine je starom cestom DC3 kroz Gorski kotar); Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene, državna cesta DC27 Gračac-Zaton Obrovački i brza cesta DC1 Solin-Klis.

Na Krčkom mostu i mostu Dr. Franja Tuđmana u Dubrovniku zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika i Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja dodatno je zabrana i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Na zadarskom području redovito plove sve brodske, trajektne i katamaranske linije.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti