Događaji

kreativna radionica

Street Art Autobus u Nigdjezemskoj!

Street Art Autobus u Nigdjezemskoj!
facebook

Street art Autobus 2018 odvija se kroz platformu Clubtura uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Zagreba – gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva / projekt Centri znanja.

Članovi KA-MATRIX-a i Attacka održat će od 1.- 3.10. s ekipom Nigdjezemske streetart/kreativne i recycle art radionice. Kroz trodnevno druženje izraditi će se više predmeta kao što su različite sjedalice, stolovi, DJ pult, police. Za izradu će se koristiti otpadnim materijalima (palete, daske, stari namještaj i dijelovi elektroničke opreme), a novonastali radovi bit će izloženi i moći će se dalje koristiti u prostorima Nigdjezemske.

Radionica je otvorena za sudjelovanje a pozivaju se sudionici da ponesu vlastiti alat i uređaje (bušilice, odvijače, pile i slčno). 
Uz recycle radionice sudionici će naučiti jednostavne grafičke vještine (stancil, graffiti, kaligrafija i sl) kojima će steći vještine za uređivanje napravljenih predmeta, izrade plakata, apliciranja na tekstil / odjevne predmete sl.


Reci što misliš!