Događaji

putem priopćenja

Marko Pupić Bakrač se žestoko obrušio na Darka Kasapa

Marko Pupić Bakrač se žestoko obrušio na Darka Kasapa
Filip Brala/PIXSELL

U svom uobičajenom tonu, Marko Pupić Bakrač obratio se gradonačelniku Branku Dukiću i pritom se žestoko obrušio na pročelnika za prostorno uređenje i graditeljstvo, Darka Kasapa. Razlog je oštećenje nastalo na nedavno obnovljenom nogostupu uz uvalu Jazine

Priopćenje županijskog vijećnika Pupića Bakraća prenosimo u cjelosti:

Poštovani Gradonačelniče, vaš pročelnik Darko Kasap još jednom je dokazao da je totalni analfabet za posao koji ste mu povjerili. Niti zna o čemu se radi, niti tko je radio, niti kada je rađeno a uz sve to ne da mu se ni izaći na teren pogledati u čemu je problem.

Još jednom apeliram na vas da oslobodite jadnika Darka teškog bremena posla kojeg niti zna niti može obavljati. Ili mu nađite nešto što je u domeni njegove struke (inženjer strojarstva), što zna i može (malo teži slučaj) ili ga stavite na neko mjesto gdje će uzrokovati manju štetu nego dosad.

Pošto se dugo bavio KK Zadrom i košarkom (neuspješno) možda bi bilo dobro da mu se sad povjeri u ruke kultura i umjetnost. Recimo neka ga Vaša partija imenuje za ravnatelja Narodnog muzeja. Tamo zasigurno neće moći napraviti veću štetu nego što je radi Renata Peroš.


Reci što misliš!