Događaji

udobno i poticajno!

Na jedan dan zamijenili smo redakciju COIN Coworking prostorom

Na jedan dan zamijenili smo redakciju COIN Coworking prostorom

VIDEO: Udobno radno mjesto puno svjetla, brzi Internet, kava, mjesto za relaksaciju, dobra ekipa - sve to imamo u zadarskom COIN-u. Evo kako smo redakciju zamijenili boravkom u coworking prostoru.

Ovaj zajednički prostor idealan je za rad i suradnju poduzetnika, startupa i samozaposlenih. Otvoreni su prije tri godine, a svi njihovi korisnici razvili su svoje poslove - česta su stanica i turistima.

Mi smo posjetili COIN u poslijepodnevnim satima kada, kako doznajemo, ne vlada tolika gužva. Na raspolaganju je 340 m2, a prostorija je uređena tako da se osjećate vrlo ugodno i opušteno, a postojećim i potencijalnim poduzetnicima na raspolaganju su prostori za rad u različitim varijantama: “tiha” zona – za sve one koji žele raditi bez imalo ometanja, zatim “bučna” zona za one koji žele raditi uz interakciju sa ostalim stanarima i gostima COIN-a, lounge prostor za druženje i sastanke, kuhinja, multimedijalna dvorana za prezentacije i konferencije, te dvorana za sastanke i dva ureda – blue & green office.

Coworking prostor nalazi se na Putu Murvice (odmah blizu City gallerije) - ostvaren je putem EU sredstava, s ciljem razvoja poduzetništva u Zadru.

Svaki novi COIN korisnik koji ima sjedište na području Zadarske županije ima pravo na  free trial opciju u trajanju od 20 sati koju može iskoristiti u roku od 30 dana.

COIN coworking prostor je otvoren za različite korisnike i događanja poput izložbi, javnih predstavljanja, radionica, predavanja, diskusija i slično.

COIN paketi uključuju paket osnovnih i dodatnih usluga koje su navedene unutar pojedinačnih mjesečnih paketa, a temelje se na ugovoru i plaćenom računu.

Više o cijenama doznajte ovdje!


Reci što misliš!