Događaji

hvalevrijedna inicijativa

Uključite se u akciju sadnje "mini vrta" na Bilom Brigu

Uključite se u akciju sadnje

U sklopu projekta "Zelena transformacija – građanska participacija" kojeg provodi udruga "Eko-Zadar", u petak 19. listopada održat će se aktivnost sadnje mini vrta. Aktivnost se provodi u dvorištu zgrade u Vukovarskoj ulici 1 B u Zadru (Bili brig) od 16 sati.

Kako bi se provela sadnja mini vrta, bilo je potrebno prethodno pripremiti zemlju u  betonskim pitarima što je učinjeno na akciji održanoj u utorak 16. listopada kada je pripremljeno petnaestak pitara.

Pozivaju se stanari ove ulice i Bilog briga, ali i drugi zainteresirani građani da sudjeluju u aktivnosti sadnje. Prijaviti se mogu na broj telefona: 091 20 85 696. Alat je osiguran, ali je poželjno ponijeti radne rukavice, te odjenuti radnu odjeću.

Doprinos volontera može biti upisan u volontersku knjižicu. Oni koji nemaju volonterske knjižice mogu ih zatražiti u Volonterskom centru Zadar.

Aktivnost sadnje vodit će dipl. agr. Iva Lukin, i sama stanarka ove ulice, a ovom aktivnosti udruga „Eko-Zadar“ želi promovirati aktivno sudjelovanje građana/ki u ozelenjavanju naselja.


Reci što misliš!