Događaji

20. listopada

Obnovite tijelo i duh uz "Ceremoniju zvuka i svjetla-Soundlove Medicine"

Obnovite tijelo i duh uz

U subotu, 20.10. od 18:00 do 20:00 sati u Centru Tara, Bože Peričića 10, održat će se relaksacijsko-meditativni koncert i zvučna kupka neobičnim instrumentima, pod nazivom "Ceremonija zvuka i svjetla - Soundlove medicine".

Izvođač je Krystof Lottig iz Poljske, certificirani muzikoterapeut, autor i producent četiri albuma glazbe za usklađivanje ljudskog energetskog sustava.
Neki od instrumenata na kojima će svirati  zasigurno će se po prvi čuti u našim krajevima, kao npr svemirski hang drum-ovi, čakralne kristalne zdjele, kristalna lira i terapeutske zvučne vilice.

Uz te instrumente slušati  ćemo i viseće zvončiće, zafir zvončići, gitare, i razne bubnjeve: šamanski, oceanski, digeridoo i ostale.
Za vrijeme koncerta sudionici leže u udobnim položajima, prepuštajući se harmoničnom djelovanju zvučnih valova, koji uklanjaju umor, regeneriraju i osvježavaju tijelo i um. 
Pažljivo odabrani nježni i relaksirajući zvukovi, boje, te mirisne kompozicije uvode nas u stanje određene vrste polusna, osiguravajući nam duboku opuštenost i mir.

Broj sudionika je ograničen, a prijave su obavezne. Prijaviti se možete na 095 596 0279.

 


Reci što misliš!