Događaji

naucat

Na Biograd Boat Showu dodijeljena priznanja za najbolje brodove

Na Biograd Boat Showu dodijeljena priznanja za najbolje brodove

Svake godine svjetska nautička industrija predstavlja na stotine novih i unaprijeđenih brodova. Redakcija nautičkog portala nauCAT iz tog razloga svake godine organizira izbor najboljih brodova prisutnih na hrvatskom tržištu.

Kao i u proteklih petnaest godina, svjetska nautička industrija prepoznala je pokušaj nauCAT-a u rangiranju najboljih i direktno sudjelovala u odabiru. Za ovu nautičku sezonu, nominirano je 34 modela brodova, podjeljenih u 3 kategorije i 6 grupa (vidi nominacije).

Specifičnost ovog izbora je što konačnu odluku o najboljima donose isključivo sami brodograditelji, dakle struka direktno involvirana u njihov razvoj i izgradnju, što cijelom izboru daje posebanu težinu.

Pravo na glasanje imali su svi proizvođači brodova čiji se brodovi prodaju na hrvatskom tržištu, bez obzira da li su imali nominirani brod za ovogodišnji izbor ili ne.

Na taj je način sam izbor dobio potrebnu pažnju svjetskih nautičkih medija i javnosti. Redakcija portala nauCAT ni na koji način nije sudjelovala u glasanju, već je samo zbrajala rezultate.

VIDEO

POBJEDNICI PO GRUPAMA:

KATEGORIJA I:

MOTORNI BROD do 29 STOPA 
Jeanneau Cap Camarat 9WA

MOTORNI BROD do 40 STOPA 
Marex 310 Sun Cruiser

MOTORNI BROD od 40 STOPA 
Linssen Grand Sturdy 40.0

KATEGORIJA II:

JEDRILICE do 36 STOPA
Hanse 348

JEDRILICE iznad 36 STOPA 
Nautor ClubSwan 50

KATEGORIJA III:

HR BRODOVI
Terra Nauta 28


Reci što misliš!